Stressz oldó - relaxációs masszázs: 60-90 percben

Ezt a masszázst nyugodt, lassú mozgás jellemezi. Nem használok erős ingerfogásokat. Kifejezett célom, hogy a felgyülemlett stresszre és a napi problémákra megoldást kínáljak. Ez egy pihentető kezelés.

Frissítő masszázs: 60-90 percben

Fájó hát, beállt derék? Ismerősek ezek a tünetek? A felfokozott élethelyzetek, stresszes környezet, aktív sportolás bizony tartósan károsíthatják az izmokat, szöveteket. Ezt célszerű megelőzni, kezelni. Azoknak a vendégeimnek ajánlom a frissítő masszázst, akik igénylik az átgyúrósabb, erőteljesebb kezelést.

Miért érdemes mobil masszázs mellett dönteni?

A masszázs számos különféle mozgásszervi panasz esetén szolgálhat kiegészítő kezelésként, de bárki számára ajánlott, aki szeretne egy kicsit ellazulni a fárasztó mindennapok során. Jótékony és kényeztető hatását azonban csupán akkor élvezhetjük, ha időt szakítunk rá, és ellátogatunk egy szalonba. Mit szólnál, ha inkább házhoz menne a masszázs?

A mobil masszázs a kezelés legkényelmesebb formája, hiszen el sem kell hozzá hagynod otthonodat. Kiváló megoldás azoknak, akik idegenkednek az ismeretlen környezettől, de azoknak is jó lehetőség, akik állandóan időhiánnyal küzdenek. A mobil masszázs mindemellett azok számára is kifejezetten hasznos, akik fájdalmaik miatt vagy korukból adódóan nehezen mozognak.

Saját otthonodban garantáltan el tudsz lazulni, és így teljes egészében kiélvezheted a kezelést. Választhatsz egy, de akár másfél órás mobil masszázs kezelést is, mely előre egyeztetett időpontban fog zajlani, ennek köszönhetően a kezelés maximálisan illeszkedni fog a napirendedhez.

Fordulj hozzám bizalommal, és használd ki a mobil masszázs minden előnyét!

Minden 5. masszázs féláron

Ez az időtálló akció azoknak a vendégeimnek szól, akik folyamatosan megtisztelnek bizalmukkal és igénybe veszik a munkám.