Stressz oldó - relaxációs masszázs: 60-90 percben

Ezt a masszázst nyugodt, lassú mozgás jellemezi. Nem használok erős ingerfogásokat. Kifejezett célom, hogy a felgyülemlett stresszre és a napi problémákra megoldást kínáljak. Ez egy pihentető kezelés.

Frissítő masszázs: 60-90 percben

Fájó hát, beállt derék? Ismerősek ezek a tünetek? A felfokozott élethelyzetek, stresszes környezet, aktív sportolás bizony tartósan károsíthatják az izmokat, szöveteket. Ezt célszerű megelőzni, kezelni. Azoknak a vendégeimnek ajánlom a frissítő masszázst, akik igénylik az átgyúrósabb, erőteljesebb kezelést.

Alkalmazott módszerek

  • Köpölyözés

A köpölyözés egy általam gyakran alkalmazott technika amely vákuum képzésével mobilizálja a kötőszöveti rétegeket, a nemkívánatos adhéziókat, összetapadásokat feloldja. Illetve nagyon jó keringésfokozó módszer.

  • FDM

Az FDM jelen pillanatban elismerten a legsikeresebb manuálterápiás fájdalomcsillapító módszer A testbeszéden keresztül felismerem mely manuális technika fog kelleni ahhoz, hogy segítséget tudjak nyújtani neked. Elsősorban izom- és ízületi bántalakra alkalmazom az FDM-et. Lényegében te megmutatod hol és hogyan fáj, én meg ott és úgy kezelem ahogy kell. Ez egy fájdalmas, de hatásos módszer.