Hogyan történik a masszázs?

Megérkezem az időpontra, bemutatkozás után a megbeszélt helyre felállítom a masszáságyat, előkészítem az eszközöket, közösen kiválasztjuk melyik olajat használjam, melyik a legszimpatikusabb. Ha lehetőségem van rá az utcai ruhám egy kényelmesebbre cserélem, már csak higiéniai okokból is.

Mire lesz szükségem a masszázs során?

2 db törülközőre, mindennel rendelkezem, amire szükségem lehet.

Lehet enni a masszázs elött?

Nem ajánlom, de mindenki emésztése más, magam részéről nem érezném komfortosnak. Előtte 1 órával történjen legkésőbb vagy inkább utána, pihenéssel egybekötve

Kell fürödni előtte?

Nem kötelező, de sokkal komfortosabb. Ajánlott egy meleg zuhanyt vagy fürdőt venni masszázs elött, jó hatással van az izmok fellazulására.

Mennyire kell levetkőzni?

Hátmasszás esetén deréktól felfele. Teljes testmasszázs esetén fehérneműig, ékszereket érdemes levenni, masszázs során a nem kezelt felület takarva lesz, így a vendégem nem érzi magáét csupaszon és megfelelő hőérzet alakul ki.

Borravaló?

Köszönöm, de nem szükséges, elégedettség esetén az ajánlásokat szívesen veszem.

Ha kellemetlen vagy túl erős a masszázs jelezzem?

Természetesen! A masszázs érted van, így igazodok az egyéni igényeidhez.

Le tudom mondani az időpontot? Át tudom tenni?

Természetesen mindkettőre van lehetőség.  4 óra a minimum idő ahol el tudom fogadni a lemondást, 4 órán belüli lemondás esetén sajnos a masszázs árának fele a következő alkalom során felszámolásra kerül. Természetesen nekem sem az érdekem, hogy ez történjen. Rendszeres, időn túli lemondás esetén van kilátásba.

Áthelyezést illetően rugalmas vagyok, a 4 órás minimum idő figyelembe vételével.